Philip van Thoor

Jurist en eigenaar Incasso advies

“Nadat ik een tijd in loondienst had gewerkt merkte ik dat ik een andere visie had op juridische dienstverlening in de incasso branche. Een visie die niet draait om geld verdienen. Door die houding zat ik steeds minder op mijn plek in het bedrijfsleven. Ik wist dat ik voor mijzelf wilde beginnen om echt verschil te maken.
Ik ben geen advocaat, maar als je mij inschakelt mag je verwachten dat ik je gedurende het hele proces bijsta.

Ik ben transparant over de tarieven en daar hou ik me aan binnen de overeenkomst die we hebben gesloten. Ik word geen onderdeel van het conflict, omdat mijn vergoeding niet afhankelijk is van het succes. Dat geeft mijn klanten bijvoorbeeld de ruimte om te schikken, zonder dat mijn honorarium daarin een rol speelt.”

illustratie incasso advies rechtsbijstand betalingsachterstand

Jelmer Ribbens

Paralegal en masterstudent rechten

“Ik ben trots op het werk dat wij doen. We verlenen juridische hulp aan mensen die er zelf niet uitkomen en staan ze bij in het hele proces. We geven hen duidelijkheid over hun positie in een geschil, maar ondersteunen ook met onderhandelen en procederen.

Het is belangrijk dat onze cliënten zelf goed weten wat ze willen bereiken door ons in te schakelen. Daardoor kunnen we de relevante feiten en rechtsregels inzetten om tot een oplossing te komen die voor hen het beste is.

Mijn rol is daarin vooral ondersteunend, maar doordat we veel zaken aannemen kan ik een groot scala aan onderwerpen behandelen. Dit maakt het werk divers en elke dag anders.” 

Ervaringen van klanten

Scroll naar boven