Juridische hulp zonder advocaat

Ben je in een conflict beland over een betaling of overeenkomst en kom je er niet uit? Het kan lastig zijn om emoties en principes buiten de deur te houden en dat komt het proces niet ten goede. Wij ondersteunen jou in dit juridisch proces om zo snel mogelijk tot een oplossing te komen die voor jou het meest voordelig én realistisch is. 

Incasso advies helpt je met:

Ons doel is: zo snel mogelijk jouw probleem oplossen. Niet: zoveel mogelijk winst maken. Daarin zijn wij anders dan andere incasso bureaus. Past dat bij jou? Neem dan contact op.

Ik heb hulp nodig bij

Geschil over aanneming van werk

Als aannemer heb je op het gebied van debiteurenbeheer veel uitdagingen. Het begint bij de offerte en het eindigt met een eindafrekening, waarbij meerwerk vaak tot discussie met de opdrachtgever leidt. Ook kan de opdrachtgever van mening zijn dat hij of zij mag opschorten, maar vergeet daarbij dat dit in verhouding moet staan tot de klachten. Natuurlijk wil je gewoon betaald worden voor wat je hebt geleverd. Wij helpen jou om, zonder lange discussies, te krijgen waar je recht op hebt. Nog beter dan hulp achteraf: schakel ons in voor het opstellen van duidelijke contract afspraken.

VvE geschillen

Een Vereniging van Eigenaren (VvE) heeft één doel: het behoud en beheer van de gemeenschappelijke zaken en ruimtes van een  appartementsgebouw. Om dat te kunnen doen moeten de leden van de VvE maandelijks bijdragen aan de begroting. Wanneer een lid in de VvE niet betaalt, kan het bestuur van de VvE (mits daartoe gemachtigd) rechtsmaatregelen treffen om betaling af te dwingen. Hier zit een addertje onder het gras: de betalingsverplichting moet gebaseerd zijn op een rechtsgeldig besluit van de vergadering. Wij zien dat dit vaak verkeerd gaat en wij helpen daarom bij alles wat nodig is om betalingstekorten op te lossen. We ondersteunen ook het bestuur en de beheerder bij het invullen van de vergaderingen. 

Schadevergoeding opeisen

Heb je schade opgelopen door schuld van iemand anders? Dan kan het gebeuren dat de tegenpartij of jouw verzekeraar geen schadevergoeding uitkeert. Ben je het hier niet mee eens? Dan benaderen we namens jou de tegenpartij of de verzekeraar. We zullen op basis van feiten, (polis)afspraken en wettelijke regels alles in het werk stellen om jou de schadevergoeding te geven waar je recht op hebt

Bestuurdersaansprakelijkheid

Heb je te maken met faillissement van je debiteur, terwijl er nog een aantal facturen open staat? Of zijn er kort voor het faillissement overeenkomsten gesloten die niet worden nagekomen? In sommige gevallen is het mogelijk om de bestuurder van een B.V. aansprakelijk te houden voor het feit dat de B.V. niet aan haar betalingsverplichting kan voldoen. Dit zijn doorgaans complexe vraagstukken waar wij graag over adviseren tegen aantrekkelijke tarieven. Indien nodig en mogelijk voeren we ook een gerechtelijke procedure voor je of koppelen we je aan een geschikte advocaat in ons netwerk.  

Faillissementsaanvraag

Heb je recht op een betaling van een onderneming, maar krijg je nul op het rekest? Soms is een faillissementsaanvraag nog de enige optie om een vordering betaald te krijgen. Dit doen wij niet zelf, maar laten wij over aan gespecialiseerde advocaten in ons netwerk. Wanneer wij tot de conclusie komen dat een faillissementsaanvraag nodig en mogelijk is, zullen wij je helpen door zo veel mogelijk voorbereidend werk. Dit is kostenefficiënt, want jouw advocaat kan zich dan focussen op de werkzaamheden waarvoor hij daadwerkelijk relevant is. 

Ik heb andere juridische hulp nodig

Heb je het idee dat je juridische hulp nodig hebt, maar weet je niet zeker of je daarvoor bij ons aan het goede adres bent? Neem gerust contact met ons op. Als wij je niet zelf kunnen helpen verwijzen wij je met alle plezier door naar specialisten in ons netwerk (zoals arbeidsrechtjuristen en/of advocaten). 

Krijg direct inzicht in je situatie met een
gratis 15-minuten adviesgesprek!

Ervaringen van klanten

Scroll naar boven