Preventie betalingsachterstanden en conflicten

Minder tijd besteden aan het opstellen van offertes en contracten? Klaar met het achter de broek zitten van klanten die niet op tijd betalen? Wacht niet tot kleine misverstanden uitgroeien tot juridisch getouwtrek. Bespaar jezelf tijd en energie door preventief een workflow in te richten die kristalhelder is voor iedereen. Dat kan al in een paar uurtjes.

Incasso advies helpt je met:

Ons doel is: zo snel mogelijk jouw probleem oplossen. Niet: zoveel mogelijk winst maken. Daarin zijn wij anders dan andere incasso bureaus. Past dat bij jou? Neem dan contact op.

Ik heb hulp nodig bij

Opstellen contracten en algemene voorwaarden

Veel discussies kunnen vermeden worden als bij het opstellen van contracten en algemene voorwaarden rekening wordt gehouden met de manier van factureren en betalen. Wij denken graag met je mee en helpen bij het opstellen van de juiste afspraken die passen binnen jouw bedrijfsvoering en de mogelijkheden van je debiteur. 

Geschil over aanneming van werk

Als aannemer heb je op het gebied van debiteurenbeheer veel uitdagingen. Het begint bij de offerte en het eindigt met een eindafrekening, waarbij meerwerk vaak tot discussie met de opdrachtgever leidt. Ook kan de opdrachtgever van mening zijn dat hij of zij mag opschorten, maar vergeet daarbij dat dit in verhouding moet staan tot de klachten. Natuurlijk wil je gewoon betaald worden voor wat je hebt geleverd. Wij helpen jou om, zonder lange discussies, te krijgen waar je recht op hebt. Nog beter dan hulp achteraf: schakel ons in voor het opstellen van duidelijke contract afspraken.

VvE geschillen

Een Vereniging van Eigenaren (VvE) heeft één doel: het behoud en beheer van de gemeenschappelijke zaken en ruimtes van een  appartementsgebouw. Om dat te kunnen doen moeten de leden van de VvE maandelijks bijdragen aan de begroting. Wanneer een lid in de VvE niet betaalt, kan het bestuur van de VvE (mits daartoe gemachtigd) rechtsmaatregelen treffen om betaling af te dwingen. Hier zit een addertje onder het gras: de betalingsverplichting moet gebaseerd zijn op een rechtsgeldig besluit van de vergadering. Wij zien dat dit vaak verkeerd gaat en wij helpen daarom bij alles wat nodig is om betalingstekorten op te lossen. We ondersteunen ook het bestuur en de beheerder bij het invullen van de vergaderingen. 

Ik heb andere juridische hulp nodig

Heb je het idee dat je juridische hulp nodig hebt, maar weet je niet zeker of je daarvoor bij ons aan het goede adres bent? Neem gerust contact met ons op. Als wij je niet zelf kunnen helpen verwijzen wij je met alle plezier door naar specialisten in ons netwerk (zoals arbeidsrechtjuristen en/of advocaten). 

Krijg direct inzicht in je situatie met een
gratis 15-minuten adviesgesprek!

Ervaringen van klanten

Scroll naar boven