Het incasso proces snel geregeld

Een klant die niet betaalt, daar daar wordt niemand vrolijk van. En jij hebt wel iets beters te doen dan erachteraan blijven zitten. Toch is het fijn als de relatie zo goed mogelijk blijft. Wij snappen dat. We gaan voor een snelle oplossing, met  oog voor de context van het conflict.

Incasso advies helpt je met:

Ons doel is: zo snel mogelijk jouw probleem oplossen. Niet: zoveel mogelijk winst maken. Daarin zijn wij anders dan andere incasso bureaus. Past dat bij jou? Neem dan contact op.

Ik heb hulp nodig bij

Incasso van openstaande factuur

Heel simpel: heb je een openstaande factuur die niet wordt betaald en is je geduld met de debiteur op? Of weet je niet wat je met het verweer van de debiteur moet? Vraag ons om advies. Wij beoordelen de zaak en geven je een helder plan van aanpak met de meest efficiënte opties, waarbij wij altijd kijken naar de mogelijkheid om op basis van “no cure no pay” of een fixed fee te werken. 

Huurincasso

Het incasseren van achterstallige huur kan veel tijd in beslag nemen. Wij hebben hier veel ervaring mee en weten wat nodig is om slepende huurachterstanden zo snel mogelijk op te lossen en toekomstige huurachterstanden te vermijden. Indien nodig gaan we voor je naar de rechter om betaling en/of ontruiming van het gehuurde voor je af te dwingen. Ook voor onderhandeling over voortijdige beëindiging of juist een nieuwe verlenging van de huurovereenkomst kun je bij ons terecht.

VvE geschillen

Een Vereniging van Eigenaren (VvE) heeft één doel: het behoud en beheer van de gemeenschappelijke zaken en ruimtes van een  appartementsgebouw. Om dat te kunnen doen moeten de leden van de VvE maandelijks bijdragen aan de begroting. Wanneer een lid in de VvE niet betaalt, kan het bestuur van de VvE (mits daartoe gemachtigd) rechtsmaatregelen treffen om betaling af te dwingen. Hier zit een addertje onder het gras: de betalingsverplichting moet gebaseerd zijn op een rechtsgeldig besluit van de vergadering. Wij zien dat dit vaak verkeerd gaat en wij helpen daarom bij alles wat nodig is om betalingstekorten op te lossen. We ondersteunen ook het bestuur en de beheerder bij het invullen van de vergaderingen. 

Bestuurdersaansprakelijkheid

Heb je te maken met faillissement van je debiteur, terwijl er nog een aantal facturen open staat? Of zijn er kort voor het faillissement overeenkomsten gesloten die niet worden nagekomen? In sommige gevallen is het mogelijk om de bestuurder van een B.V. aansprakelijk te houden voor het feit dat de B.V. niet aan haar betalingsverplichting kan voldoen. Dit zijn doorgaans complexe vraagstukken waar wij graag over adviseren tegen aantrekkelijke tarieven. Indien nodig en mogelijk voeren we ook een gerechtelijke procedure voor je of koppelen we je aan een geschikte advocaat in ons netwerk.  

Faillissementsaanvraag

Heb je recht op een betaling van een onderneming, maar krijg je nul op het rekest? Soms is een faillissementsaanvraag nog de enige optie om een vordering betaald te krijgen. Dit doen wij niet zelf, maar laten wij over aan gespecialiseerde advocaten in ons netwerk. Wanneer wij tot de conclusie komen dat een faillissementsaanvraag nodig en mogelijk is, zullen wij je helpen door zo veel mogelijk voorbereidend werk. Dit is kostenefficiënt, want jouw advocaat kan zich dan focussen op de werkzaamheden waarvoor hij daadwerkelijk relevant is. 

Ik heb andere juridische hulp nodig

Heb je het idee dat je juridische hulp nodig hebt, maar weet je niet zeker of je daarvoor bij ons aan het goede adres bent? Neem gerust contact met ons op. Als wij je niet zelf kunnen helpen verwijzen wij je met alle plezier door naar specialisten in ons netwerk (zoals arbeidsrechtjuristen en/of advocaten). 

Krijg direct inzicht in je situatie met een
gratis 15-minuten adviesgesprek!

Ervaringen van klanten

Scroll naar boven